BAFRA NIN İKİ YAKASI BİRBİRİNE BAĞLANIYOR
29.07.2016 07:05

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kızılırmak Nehri üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkisinde yapılmakta olan köprü inşaatında sona yaklaşıldığını ve Samsun un ilçeleriyle birlikte büyük yatırımların açılışına hazırlandığını söyledi.
BAFRA NIN İKİ YAKASI BİRBİRİNE BAĞLANIYOR
Başkan Yılmaz, doğu-batı, güney-kuzey ayrımı yapmadan Samsun un her bölgesinde büyük yatırımların hayata geçirildiğini hatırlatarak, Amacımız Samsun halkına en iyi hizmeti vermek. dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler Bafra Kızılırmak Nehri üzerinde yapımı son sürat devam eden köprü inşaatını gezdi. Kalaycılı Mahallesi ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 250 metre uzunluğundaki 10 ayaklı köprünün yaklaşık 1 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.
ULAŞIM RAHATLAYACAK İLÇE KALKINACAK
Ulaşımı rahatlatacak olan bu köprünün bölgedeki yaşamı kolaylaştıracağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Köprünün hayata geçmesiyle o bölgedeki mahallelerimizin Bafra ile ulaşımı kolaylaşacak ve mesafesi de azalacaktır. Şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak olan köprü yatırımımızda sona yaklaşıldı. Burada güzel bir açılışa imza atmak istiyoruz diye konuştu. Başkan Yılmaz a gezisi sırasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de eşlik etti.